Diensten

Al sinds 2011 helpen wij klanten uit Groningen en omstreken met het adviseren en designen van hun woning. Waar kunnen wij jou mee helpen? Vraag een offerte aan of neem contact op!

Interieuradvies

Ga je verhuizen, verbouwen of kan de huidige woonrichting wel een re-styling gebruiken? Voor interieuradvies in groningen kun je natuurlijk terecht bij ons. Upgrade je interieur en laat al je woonwensen in vervulling gaan. Thuis bij Woonplafond. 

Interieuradvies in groningen bij Woonplafond

Stel je droomhuis samen met onze ervaren interieuradviseurs, doe frisse wooninspiratie op in de winkel en ontdek de nieuwste trends. Woonplafond ontzorgt van A tot Z en helpt graag met de realisatie van plattegrond of lichtplan tot aan de inrichting en styling van jouw persoonlijke interieur.

Ook op gebied van maatwerk en projectinrichting voor kantoren, winkels, openbare ruimtes of horecagelegenheden zijn er volop mogelijkheden. Zo creëren we samen een unieke leefomgeving waar iedereen zich snel thuis voelt. Vertel ons jouw persoonlijke wensen, kies het advies en maak direct een afspraak.

Interieur design en advies

Uw huis is een plek waar u thuis wilt zijn, veilig wilt voelen, lekker kunt ontspannen of juist comfortabel wilt werken.

Het creëren van zo’n eigen plek vraagt om inspiratie. Uit woonbladen wellicht… Maar dan is nog de kunst om alles bij elkaar te vinden en in balans te brengen, zodat het één geheel wordt dat past bij uw persoonlijkheid en leefomstandigheden.

Woonplafond kan u daar bij helpen. Samen werken we naar een thuis waar u uw eigen plek vindt, uzelf kan terugtrekken of juist om vrienden te entertainen. Met onze persoonlijke begeleiding en advies maken we uw wens tot werkelijkheid en zorgen ervoor dat miskopen tot het verleden behoren.

Graag begeleiden wij u van kleuradvies, lichtplan of puur een meubel- en interieuradvies tot en met het meedenken en adviseren vóór of tijdens een verbouwing.

Wij ontwerpen interieurs in een tijdloze, moderne, stoere en industriële stijl met iets persoonlijks van u en iets bijzonders van ons.

Waar kunnen wij mee helpen?

Diensten

01.

Interieuradvies

Iedereen kan wel wat hulp gebruiken. Klaar om van jouw huis een droomhuis te maken? We gaan  om de tafel om te komen tot het beste advies op maat!

Woonplafond
02.

Interieurdesign

Tijd om je woning in te richten naar een sfeervolle omgeving. Wij kunnen je helpen met het inrichten van uw woning, kantoor, winkel en nog veel meer!

Onze projecten

Hiernaast ziet u een voorbeeld van één van onze projecten voor één van onze klanten. Meneer Schonewille kwam naar ons toe met de vraag om een modern en tijdloos interieur samen te stellen. Hier zijn wij dan ook meteen mee aan de slag gegaan met het resultaat hiernaast als eindresultaat.