Over ons

Maar wie zijn wij dan precies? Tijd om eens kennis te maken! Wij zijn Woonplafond en zijn al sinds 2011 gespecialiseerd in het designen van interieur en interieuradvies in en rondom Assen.

Mijn naam is Thomas de Jong en ik ben eigenaar van Woonplafond. Al sinds kleins afaan ben ik bezig met de wereld van interieuradviseur en interieurdesign. Vroeger hadden mijn ouders namelijk een eigen woonwinkel in Rolde, een klein plaatsje niet zo heel ver van Assen. Na de studie interieurdesign gevolgd te hebben heb ik besloten om in 2011 voor mijzelf te beginnen. Woonplafond was geboren. Nog elke dag zet ik samen met mijn team mij volledig in voor onze klanten. Heeft u hulp nodig van een professionele interieurstylist? Of bent u op zoek naar interieuradvies? Woonplafond helpt u graag!

0 +
Projecten
0 +
Tevreden klanten

Oog voor detail

Innovatief en meegaan met de tijd

Woonplafond is de plek voor het ontvangen van het beste advies op het gebied van uw woning. Wij hebben oog voor details en niet te vergeten oog voor u als klant! We maken graag kennis met u op meer informatie te krijgen over uw wensen en ideeËn. Vervolgens is het onze tijd om dit om te zetten tot een huis waar u zich thuis voelt!

interior-designer-office-table
interior-designer-bathtub
white-wall