Alles wat je moet weten over een schuifdeurkast

Ben je op zoek naar een nieuwe kast? Sta er dan niet versteld van hoeveel verschillende soorten kasten er te vinden zijn op de markt. Maar voor welke kast zou jij nu moeten kiezen? Welke zijn er überhaupt? En wat is het verschil tussen deze kasten? In dit artikel gaan wij je alles uitleggen over welke soorten kasten er zijn en lichten we de schuifdeurkast speciaal uit. Dit is uiteraard niet voor niets: een schuifdeurkast kent nu eenmaal enorm veel voordelen. Wil jij alles weten over deze kast? Lees dan vooral verder.

Wat is een schuifdeurkast

Een schuifdeurkast is een kast die weinig ruimte nodig heeft. Doordat de kastdeuren heen en weer schuiven, hoeft u geen rekening te houden met deuren die openslaan. Hierdoor is er minder ruimte om de kast zelf heen nodig.

Leestip: spanplafonds

Schuifdeurkast of zweefdeurkast?

Schuifdeurkast: Een schuifdeurkast is een garderobekast met minstens 2 deuren die voor elkaar langs schuiven bij het openen en dichtdoen van de kast. In de meeste gevallen zowel aan de boven- als onderkant van de kast.

Zweefdeurkast: Ook een zweefdeurkast heeft ten minste 2 deuren die voor elkaar langs schuiven bij het open en dichtdoen van de kast. De deuren hangen voor de kast en rollen alleen in een bovenrail.

Wat kost een schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat heb je al vanaf ongeveer € 900,- bij je thuis afgeleverd. Wel is het belangrijk te weten dat de prijs afhankelijk is van het materiaal en het formaat van de kast.

Schuifdeurkast op maat

Creëer samen met ons uw ideale schuifdeurkast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Als u nog niet precies weet hoe uw ideale schuifdeurkast eruit ziet en hoe deze moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droom schuifdeurkast op maat kunnen realiseren!

In samenwerking met Up Online Marketing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *